Moment special pentru fotbalistul român Ștefan Radu. A fost premiat de președintele clubului Lazio Roma, iar un stadion întreg i-a strigat numele. Fundașul a intrat în istorie, fiind jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul echipei italiene Lazio.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ștefan Radu, în vârstă de 36 de ani, este la ultimul sezon din cariera de fotbalist, iar înainte de retragere, președintele clubului Lazio Roma l-a premiat în fața unui stadion întreg, înainte de meciul contra Atalantei.

Arena Olimpico a vibrat, fanii prezenți au scandat minute bune numele românului.

Ștefan Radu a jucat în 426 de meciuri pentru Lazio, fiind jucătorul cu cele mai multe partide din istorie în tricoul italienilor.

De altfel, distincția înmânată a încununat 15 ani în care Ștefan Radu a jucat neîntrerupt pentru Lazio.

Ștefan Radu a debutat la Dinamo București când avea 17 ani, echipă cu care a câștigat Cupa, Supercupa și campionatul României. În ianuarie 2008 a fost transferat sub formă de împrumut de Lazio, fiind cumpărat definitiv peste doar câteva luni în schimbul a 4,5 milioane de euro.

Joi viitoare, echipa lui Ștefan Radu va juca contra campioanei României, CFR Cluj, în Conference League, însă fundașul român nu va evolua în dubla manșă.