Ghid pentru operatori: Pentru a nu exista neînțelegeri, vă punem la dispoziție pagina ghidul operatorului. Aici, pe această pagină puteți găsi tot ce este necesar pentru a folosi așa cum trebuie accesul de care dispuneți. Vă rugăm să citiți cu atenție lista de comenzi la care are acces un Operator. De reținut faptul că este important să cunoașteți bine momentele în care aveți dreptul / obligația să folosiți comenzile de chanserv sau eggdrop. Pentru a fi la curent cu modificările aduse în regulamentul operatorilor este bine de vizitat periodic pagina de regulament pentru admin cât și această pagină a ghidului pentru accesele pe camerele de chat. Sperăm că aceste instrucțiuni să vă fie de folos, iar dacă aveți nelămuriri, vă stăm la dispoziție.
Ghid pentru operatori – Comenzi

Ghid pentru operatori: Avertisment verbal. Se aplică doar atunci când userul nu respectă una din regulile acestui chat, Regulament.
!k nick motiv sau /cs kick #canal nick motiv: Se dă doar după un avertisment verbal, în funcție de comportamentul userului.
!mute nick: Userul va primi ban fără să fie expulzat de pe Canal, neavând permisiunea de a tasta. Se anulează cu !unmute nick.
!kb nick motiv sau /cs kickban #canal nick motiv, după ce s-a dat de 3 ori kick. Userul va fi expulzat de pe canalul respectiv.

!kb nick Web indecent! sau /amsg !kb nick Web indecent! Această comandă se folosește pentru a expulza userul de pe canale fără avertisment, doar pentru web indecent, expunere indecentă. Web-ul fiind vizibil tuturor userilor (la liber). Asistență despre acest ghid pentru operatori, reclamații sau setări pentru nickserv și chanserv, le puteți găsi pe Forumul; Asistență setări IRC Chat. Se pot folosi și comenzi pentru a expulza de pe toate canalele: /amsg !k nick motiv sau /amsg !kb nick motiv.
Comenzi Eddgrop (Spencer)

.k nick motiv: Se dă doar după un avertisment verbal, în funcție de limbajul userului sau se poate folosi doar comanda .w nick
.b nick motiv: Se dă după ce s-a dat de 3 ori kick. (în cazuri excepționale se poate da .b nick motiv fără avertisment).
.gag nick: Mute 10 minute, se dă când un user nu încetează. Se anulează cu comanda .ungag nick.
.n nick sau /amsg .n nick: Se dă pentru nick indecent sau pentru un nick creat precum un mesaj spam, obscen, jignitor sau trivial.
.b nick global timp motiv: Va avea ban global (permanent) pe toate canalele, motivul comenzii fiind ÎNTEMEIAT.

Ghid pentru operatori și comenzile de pe canal #Tehnic
.k #canal nick motiv: Se dă doar după avertisment verbal în privința comportamentului, sau poți folosi comanda .w #canal nick.
.b #canal nick motiv: Se dă după ce s-a dat de 3 ori kick (în cazuri excepționale se poate da .b #canal nick motiv fără avertisment).
.gag #canal nick: Mute 10 minute, se dă când un user nu încetează. Se anulează cu comanda .ungag #canal nick.
.n #canal nick: Se dă pentru nick indecent sau pentru un nick creat precum un mesaj spam, obscen, jignitor sau trivial.
Ghid pentru operatori și explicații generale

KICK: Se dă doar după ce userul respectiv este avertizat verbal pentru comportamentul necorespunzător.
Mute / Gag: Userul va primi ban / gag fără sa fie expulzat de pe canal, dar nu va mai putea tasta. Dacă considerați ca userul respectiv merită să-i scoateți Mute / Gag, folosi !unmute nick sau .ungag nick (după 10 minute se va scoate automat).
UnMute: Atunci când userul va primi Mute, comanda de a anula Mute este !unmute nick.
KickBan: Se dă doar după ce s-a dat de 3 ori kick (în cazuri excepționale se poate da !kb nick motiv fără avertisment).
UnBan: Pentru a scoate restricția de pe canal, comanda este !unban nick sau se va scoate automat după 2 ore.
Ghid pentru operatori chat: Pentru orice !k, !kb, -k, -b sau -n se pune și motivul pentru care a fost expulzat userul.

Ghid pentru operatori! Orice comandă aplicată de către un operator, nu poate fi anulată decât de cel care a folosit-o sau cu acordul acestuia. Ircopii își rezervă dreptul de a anula orice sancțiune aplicată de către un operator, cu sau fără motiv.

Ghid pentru operatori: De retinut!
Operatorul dacă își dropează nick-ul sau cere scoaterea accesului, fără un motiv întemeiat, reprezintă implicit ștergerea accesului.
Operatorul nu poate face abuz de acces (nu sancționează din motive personale și nu atrag atenția userilor chiar din orice).
Este de datoria operatorului, atunci când este online să mențină activitatea pe main, respectiv canalul #Romania.

Nerespectarea acestora sau acestui ghid pentru operatori poate duce la pierderea accesului fără a mai reprimi funcția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here