Regulament

Regulament: Administratorii cât și operatorii acestui chat își rezervă dreptul de a bana / interzice pe oricine cu sau fără un motiv întemeiat! Pentru a evita orice problemă în privința nickname-ului (porecla), vă rugăm să-l înregistrați. Nu sunt permise injurii, insulte, jigniri, limbaj licențios, acuzații fără dovezi sau alte adresări necorespunzătoare sau cu caracter obscen și orice alt gen de expresii vulgare dar și remarcile rasiste sau sexuale. Nu este permisă folosirea numelor / nick-urilor ofensatoare pentru diverse categorii sociale sau care conțin injurii, trivialități, cuvinte vulgare sau reclamă publicitară a altor site-uri, chat-uri, radio-uri online sau alte servere de IRC. Principala limbă vorbită pe camerele de chat și în comentarii este limba română!
Regulament chat

Nu-i insultați și nu-i jigniți pe ceilalți participanți la chat. Fiecare dintre noi vine aici să se simtă bine, nu să fie victima unor refulări! Este strict interzis folosirea amenințărilor la adresa oricărui vizitator dar și utilizarea scripturilor care trimit mesaje, notice, invitații, scanarea porturilor sau DCC Send. În mod normal utilizarea scripturilor este permisă doar operatorilor.

Hărțuirea pe canal nu este tolerată! Nu faceți reclamă altor chat-uri, site-uri sau altor link-uri externe cu excepția celor cu profile socializam.com și celor de YouTube. Nu faceți abuz de smile-uri (abuzul de smile-uri este considerat flood). Dacă vă hărțuiește cineva pe privat, ignorați-l. Dacă autorul va continua hărțuirea pe canal, acesta va fi tratat ca atare. Contactați unul dintre operatori sau intrați pe canalul #Ajutor. Operatorii sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal și a asigura confortul utilizatorilor.
Acțiunea operatorilor

Operatorii dispun de posibilitatea de a da Kick sau KickBan și se folosesc de această posibilitate doar atunci când este cazul. Dacă considerați că sunteți nedreptățiți sau nu este respectat acest regulament, contactați-ne sau lăsați-ne mesaj pe forumul de ajutor. Nu se obligă o persoană pentru a avea o discuție pe privat sau pe public dacă aceasta nu este de acord. Nu răspundem de activitățile din privat și nu suntem responsabili de datele personale pe care le furnizați sau le faceți publice altor utilizatori.

Rolul operatorilor nu este de a da afară sau de a interzice accesul pe camerele de chat fără motiv. Ei sunt simpli moderatori ai chat-ului unde sunt desemnați pentru monitorizarea activităților de pe chat, care au grijă ca acest regulament să nu fie încălcat. Spam-ul chiar și în privat poate duce la interzicerea permanentă pe chat atât cât și pentru injurii / jigniri asupra unui utilizator / operator! Puteți sesiza operatorii cu privire la orice încălcare a diverselor reguli ale chat-ului.
Acțiuni pe camerele de chat

Nu este nimeni obligat să dea webcam împotriva voinței sale. Cei care cer și aprobă o fac pe propria răspundere. Nuditatea și reclama altor site-uri este strict interzisa la webcam. Dacă cineva vă refuza accesul la webcam nu insistați și vă rugăm nu-i jigniți.

Operatorii / adminii chat-ului Socializam nu răspund de webcam-urile private! Este interzis folosirea nickname-ului (porecla) asemănător cu cel al operatorilor sau a oricărui utilizator de chat. Pentru participarea la chat, utilizatorul trebuie să aibă vârsta minima de 18 ani. Nu suntem responsabili de pierderea nickname-ul tău pe chat în situația în care acesta nu a fost înregistrat. Echipa Socializam NU este responsabilă și nu va fi trasă la răspundere pentru distribuirea datelor dvs. personale.

KICK = Acțiunea de avertisment sau a scoate un utilizator afară de pe canal.
BAN = Acțiunea acestui regulament de a interzice / bana accesul unui utilizator pe canal.
MUTE / GAG = Acțiunea de a nu permite în continuare conversația user-ului pe main.

Respectați regulile chat-ului

Folosirea injuriilor cât și orice alt gen de expresii vulgare adresate operatorilor sau oricărui utilizator al acestui chat. Poate duce până la interzicerea pe o perioadă nelimitată. Vă rugăm respectați acest regulament și nu insistați pentru a primi access pe camerele de CHAT. Acest drept se obține în timp (depinde de vechimea și de comportamentul fiecăruia utilizator). NU se dă la cerere!!

Înregistrarea unui nume / nickname se efectuează prin comanda: /ns REGISTER *PAROLA* *EMAIL*.
Ascultați opiniile și sfaturile operatorilor / administratorilor, în contextul în care vă privesc.
Fiecare utilizator de pe chat / forum sau grupuri are datoria de a respecta regulamentul de chat.
Pentru orice reclamație la adresa operatorilor, ne puteți contacta sau puteți lăsa mesaj pe pagina de Reclamații.

De reținut! Administratorii acestui site web își rezervă dreptul de a modifica, fără a anunța în prealabil, detaliile acestui regulament. Sugerăm vizitarea periodică a acestuia pentru a fi la curent cu modificările făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here