Un autocar cu șapte persoane s-a răsturnat luni seara într-un șanț de pe DN5, în Giurgiu. Șoferul și pasagerii au fost scoși de pompierii care au intervenit. Incidentul rutier a avut loc în zona localității Uzunu. Șoferul a fost dus la spital având nevoie de îngrijiri, spune ISU Giurgiu pentru Europa FM.

„Un autocar, în care se aflau șapte persoane, a căzut în șanțul de pe marginea DN5, în zona localității Uzunu. Evenimentul s-a produs, în această seară, pe sensul de mers către Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanțe SAJ și echipaje de Poliție.

Aceștia au găsit autocarul răsturnat pe partea dreaptă. Șoferul și cei șase pasageri au fost blocați în interior, deoarece ușile de evacuare nu au mai putut fi folosite, fiind pe partea pe care acesta era răsturnat.

Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital. Celelalte persoane implicate nu au fost rănite.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, transmite ISU Giurgiu.

Sursa foto: Facebook / ISU Giurgiu

Citește și: Poliția Română: Circulație oprită pe ambele sensuri de mers pe DN 2A Slobozia-Urziceni, la ieșire din localitatea Misleanu din cauza unui incident rutier