9 victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate în urma accidentului rutier de pe DN11A din Vrancea. „La fața locului au fost alocate de urgență 1 autospecială de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ”, transmite ISU Vrancea. La aproximativ 30 de minute de la producerea accidentului rutier, planul roșu a fost dezactivat.

UPDATE 20:43. A fost dezactivat planul roșu de intervenție

ISU Vrancea a dezactivat planul roșu de intervenție.

UPDATE 20:40. ISU Vrancea: 9 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate

„Ieșire din Adjud Vechi spre Homocea – accident rutier în care a fost implicat 1 microbuz.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Vrancea a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate de urgență 1 autospecială de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ.

În urma incidentului rutier au rezultat 9 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate”, transmite ISU Vrancea.

UPDATE 20:30. Autoritățile au actualizat numărul de persoane care se aflau în microbuz: este vorba despre 7 copii și 2 adulți

Microbuzul a ieșit în afara părții carosabile. Nicio persoană nu a fost rănită

Știre inițială

A fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului Vrancea, începând cu ora 19:59, urmare a unui accident rutier produs pe DN11A Adjudul Vechi, în care au fost implicate 16 persoane.

Sursa foto: IPJ Vrancea

Citește și: Giurgiu, DN5: Autocar răsturnat în zona localității Uzunu. Șoferul și pasagerii au fost scoși de pompieri