Federația Română de Fotbal va lansa un film pentru a celebra calificarea naționalei României la EURO 2024. Documentarul “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” se va lansa pe 17 mai și va spune întreaga poveste a calificării.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spectatorii vor putea călători alături de Echipa Națională pe toată durata preliminariilor, retrăind toate cele 10 partide din campania de calificare.

Filmul cuprinde imagini de la antrenamentele și meciurile tricolorilor, cu acces direct în vestiarul echipei conduse de Edi Iordănescu, dar și interviuri exclusive cu jucătorii și alți membri ai staff-ului ethnic.

„Este o călătorie captivantă care te face să simți pulsul echipei naționale în cel mai autentic mod posibil”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Prin acest proiect, Federația Română de Fotbal speră să insufle iubirea pentru fotbal și tinerei generații.

România s-a calificat toamna trecută, după o pauză de 8 ani, la turneul final al Campionatului European 2024, unde va face parte din grupa E.

Tricolorii vor înfrunta echipele din Belgia, Slovacia și pe învingătoarea din play-off-ul B, respectiv Israel, Bosnia, Ucraina sau Islanda.

Sursa colaj foto: Captură foto / YouTube / FRF TV

Citește și: Simona Halep va participa în mai puțin de 2 săptămâni la turneul WTA 1000 din Miami | AUDIO