Trafic feroviar oprit temporar pe ruta Brașov-Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig în urma unui accident rutier, transmite CFR SA. Un camion a căzut pe calea ferată. Accidentul rutier s-a soldat cu 3 victime. Circulația feroviară se va relua la finalul anchetei și după ce calea ferată va fi eliberată.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este temporar oprit pe secția de circulație Brașov – Sibiu, între stațiile Porumbacu și Avrig, unde în jurul orei 16:00, urmare unui accident rutier produs pe pasajul suprateran de intrare în orașul Avrig, un camion a căzut în gabaritul căii ferate, la km 115+600, accident soldat cu 3 victime.

Circulația feroviară se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate și eliberarea gabaritului.
În prezent este afectată circulația unui tren de călători, R 2514, care staționează în stația Avrig, așteptând redeschiderea circulației.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea circulației în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță”, transmite CFR SA.

Sursa foto: DRPD Brașov

Citește și: CNAIR amintește șoferilor că pot plăti rovinieta în avans după anunțarea unor zile în care serviciul va fi indisponibil | AUDIO