Președintele clubului de fotbal Rapid este urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice din Giulești. Daniel Niculae este acuzat că a participat activ la introducerea unor astfel de materiale pe stadion, la mai multe meciuri. Acesta va fi cercetat în libertate.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În luna martie, Daniel Niculae a fost audiat timp de 24 de ore, în calitate de suspect în acest dosar. Acum, el va fi urmărit penal.

Președintele Rapidului ar fi lucrat cu Georgian Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, care a condus și un grup infracțional.

Potrivit anchetatorilor, Daniel Niculae i-ar fi dat bani șefului galeriei de la Rapid pentru a cumpăra materiale pirotehnice, fiind și de acord ca acestea să fie folosite pe stadion, la meciul giuleștenilor cu Dinamo din 27 ianuarie, dar și la derby-ul cu FCSB, din data de 9 martie.

Fostul fotbalist a negat acuzațiile, în timp ce Bocciu, șeful Peluzei Nord, a fost inițial închis preventiv pentru 30 de zile. Apoi, pedeapsa i-a fost mărită cu alte 30 de zile.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Trafic de influență în formă calificată la Complexul Energetic Oltenia. Un director a fost reținut după ce ar fi primit mită 13.000 de euro | AUDIO