Simona Halep va participa în mai puțin de două săptămâni la turneul WTA 1000 din Miami. Sportiva a accepat acel wild card oferit de organizatori. Într-un inteviu la Antena 3, Simona spune că Darren Cahill o ajută în aceste momente în construirea unei noi echipe.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Miami Open va începe pe 19 martie. Organizatorii turneului i-au oferit Simonei un wild card, iar fostul număr 1 mondial l-a acceptat. Astfel, Simona va juca direct pe tabloul principal. Va fi primul turneu după ce a stat în afara terenului aproape un an și jumătate.

Într-un interviu la Antena 3, Simona Halep a vorbit despre proba de sânge care i-a fost prelevată la București și care  păstrată fără a se respecta regulile

„Nu înțelegeam cum e posibil că eu sunt judecată 4 ani de zile pe un document venit din România. Atunci, pentru mine a fost un șoc în care pur și simplu, inexplicabil, să știu că proba din București, când eu stau la 10 minute de laborator, a fost testată, neținând cont de reguli. Au fost 2 ore și ceva în care sângele meu a stat la temperatură greșită”, a declarat Simona Halep la Antena 3.

Simona mai spune că a fost dezamăgită, dar nu este o persoană care se răzbună. Vă amintesc, TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep de la 4 ani, la 9 luni. Sportiva a consumat un supliment alimentar contaminat cu substanța interzisă – roxadustat. Iar probleme cu datele din pașaportul biologic au fost cauzate de operația pe care ea a suportat-o pe 12 septembrie, au subliniat cei de la TAS.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Simona Halep, la întoarcerea în țară: „O să fac tot ce pot ca să joc la olimpiadă, asta-i sigur” | AUDIO