DISTRIBUIȚI

Un transport rutier cu depăşiri ale limitelor legale rutiere se va desfăşura între Nădlac şi Brăila, pe parcursul a 10 zile, începând de marţi și până joia viitoare, pe 20 februarie, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Convoiul urmează traseul: Punct de Trecere a Frontierei Nădlac 2 (judeţul Arad) – A1 – DN7G – DN7 – Păuliş – Săcămaş – Deva – DN76 – Deva – A1 – Sibiu – DN1 – Veştem – DN7 – DN7CC – Seaca – DN7 – Piteşti A1 – DNCB – DNCB – Centura de Sud – Intersecţia DN5-DNCB – A2 – Intersecţia A2 cu DN21 (Drajna) – DN21 – Bărăganul – Brăila (judeţul Brăila).

Vehiculul transportă o structură metalică, menţionează CNAIR.

Lăţimea maximă a vehiculului este de 5,15 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri ale limitelor rutiere este de 70 kilometri/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu, adaugă CNAIR.