Reprezentanți ai ospitalității brașovene susțin vaccinarea AntiCovid cu 10% discount pentru cei vaccinați, doar că întreaga campanie îi vizează pe cei care au acces în primele etape de vaccinare. Acțiunea ține 2 luni, din 28 până pe data de 28 februarie.

Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului împreună cu Asociația Smart City Brașov prin care oferă prin intermediul locațiilor din centrul Brașovului un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid19.

Apelul Asociatiilor Comerciantilor din Centrul Istoric din Brașov a fost urmat de 16 locații care oferă clienților care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumația avută.

”Prin aceasta acțiune inedită, unică în Europa, comercianții brașoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania.

Acțiunea de susținere a vaccinării anti-covid19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării.

Pe lângă afișele special create de asociațiile inițiatoare pentru acțiune vor fi afișate la locațiile participante și afișele de informare ale DSP”, precizează inițiatorii campaniei.

“Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus.”, spune Horia Huluban, președintele A.C.C.I.

“Un oraș inteligent se bazează pe antreprenori inteligenți și flexibili și desigur pe cetățeni inteligenți care dau dovadă atât capacitate de analiză ridicată cât si de solidaritate pentru resetarea economiei locale. Asociația Smart City Brașov s-a alăturat acestei campanii pentru a-și arăta în egală măsură solidaritatea cu ospitalitatea și turismul brașovean cât și cu cadrele medicale care au fost în toată această perioadă în prima linie. Prin startul vaccinării începem cu toții să vedem luminița de la capătul tunelului și începem astfel să ne recâștigăm speranța într-un trai normal.” a declarat Cristian Macedonschi președintele Asociației Smart City Brașov și antreprenor în ospitalitate.