Un om de afaceri din Brăila a reclamat la Poliție faptul că din mașina sa a dispărut suma de 500.000 de lei. Banii au fost furați în timp ce mașina era parcată pe o stradă din orașul Brăila, iar polițiștii au instituit filtre la ieșirile din oraș, pentru prinderea hoților.

Incidentul a avut loc luni, pe o stradă din orașul Brăila, și a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către omul de afaceri păgubit. Acesta le-a spus polițiștilor că geamul mașinii sale a fost spart, iar din interior a dispărut o sumă importantă de bani.

Polițiștii au început cercetările și au un cerc de suspecți. Pentru a-i prinde pe hoți, polițiștii au organizat filtre la ieșirile din oraș și din județ.

„Incidentul a fost anunțat la numărul 112, la ora 9.00. Persoana a reclamat faptul că din mașina parcată pe o stradă din Brăila a dispărut suma de 500.000 de lei. Geamul mașinii a fost spart. Au fost
instituite filtre la ieșirile din oraș și din județ. Există un cerc de suspecți, se fac cercetări și s-a întocmit un dosar penal pentru furt”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ
Brăila, Laura Belciugan.

Polițiștii încearcă să stabilescă dacă au fost mai mulți hoți și dacă infracțiunea a fost făcută în urma unui pont.