Patru tineri au fost răniţi, unul dintre ei fiind în comă, în urma unui accident rutier produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în staţiunea Mamaia, în care au fost implicate trei autoturisme, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Coliziunile auto în lanţ au fost violente şi au avut loc după ce un şofer în vârstă de 19 ani a efectuat manevra de întoarcere a maşinii peste marcajul longitudinal dublu continuu, notează Agerpres.

“Un bărbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 24 ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers şi bandă cu al doilea autoturism”, precizează IPJ.

În urma accidentului rutier, patru tineri – şoferul uneia dintre maşinile care circulau regulamentar şi trei pasageri – au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, trei dintre victime au suferit “traumatism toracic, traumatism cranio-facial; traumatism cranian, traumatism membru superior; traumatism cranian”, iar o a patra, un tânăr de 19 ani, “comă scor glasgow 5, ventilat mecanic, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism abdominal”.