Nu știu cine ești și câți ani ai, dar sunt convinsă că, cel mai probabil, ai avut de suferit din iubire. Ai iubit, cel puțin o dată în viaţă, un om care nu te-a prețuit. Ai iubit pe cineva care nu ți-a împărtășit profunzimea sentimentelor și care ți-a răspuns prin indiferență.

Asta se întâmplă în viață uneori. Înainte de a cunoaște omul de valoare, care ne va călăuzi spiritual întreaga existență, întâlnim mulți oameni care nu ne sunt predestinați.

Dacă, totuși, ești atât de obișnuită cu partenerii nepotriviți, aici îți voi reaminti cum se comportă cel corect, ghidat de morală clară și de o mare iubire față de tine.

1. El îți va demonstra grijă și tandrețe

Sună banal, dar grija întotdeauna se manifestă prin lucruri simple. Dacă îi pasă de tine, întotdeauna îți va scrie un bună dimineață, un te iubesc și un noapte bună înainte de somn. Te va suna ori de câte ori va dispune de ceva timp liber și te va întreba cum te simți.

Aceste lucruri nu cer un efort supranatural, dar vorbesc despre o atitudine incredibil de frumoasă.

2. El își va anunța intențiile de la bun început (prin fapte)

Dacă te prețuiește cu adevărat, el nu te va răni conștient NICIODATĂ!

El te iubește și vrea un viitor comun cu tine. De aceea, nici într-un caz nu te va face să te simți singură sau să nu fii sigură de autenticitatea relației voastre.

3. El planifică un viitor în care ești și tu

În momentul în care partenerul tău înțelege cât de mult contezi pentru el, te va include în toate planurile lui. El nu-și poate imagina viața fără tine, de aceea are grijă să pregătească un viitor frumos pentru voi doi.

4. Este deschis cu tine

Poate să-ți spună direct despre cele mai ascunse secrete, chiar dacă îi este greu să vorbească despre asta. Cu cine să vorbească dacă nu cu cel mai apropiat om? Advertisement

5. Este întotdeauna onest cu tine

Un bărbat adevărat înțelege că pentru o relație sănătoasă și armonioasă este foarte importantă sinceritatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here