Există două reguli care se aplică vieții personale, care cu adevărat funcționează. Ele se potrivesc atât bărbaților, cât și femeilor. Cei care nu cunosc aceste reguli își vor pierde timpul cu persoane nepotrivite.

Prima regulă. Într-o relație trebuie să fie ușor

Trebuie să fie ușor încă de la început. Din primele minute. Dacă te simți cu persoana de alături confortabil, de parcă v-ați cunoaște de câțiva ani, ea este cea potrivită. Bărbatul pe care ești gata să îl săruți peste zece minute este mai bun decât cel căruia îi scrii și nu îți răspunde la mesaje. Femeia care imediat se arată interesată de tine este mai bună decât una care trebuie să fie cucerită, care vrea să o duci în Bahamas. Reține că simplu este bine, dificil – nu.

Aceasta este o axiomă. Ea nu necesită să fie demonstrată.

Într-o relație nu trebuie să cucerești sau să fugi după nimeni. Făcând asta o dată, o vei face zilnic, iar în schimb întotdeauna vei vedea doar o față nemulțumită. Dacă de la început nu a mers totul bine – înseamnă că nu ai făcut o alegere corectă.

Relațiile dificile sunt potrivite doar pentru cei care se plictisesc și au mult timp liber. Ceilalți doar își pierd nervii în ele.

Nu te implica într-o relație dificilă. Relațiile în care faci doar ceea ce ți se spune sunt umilitoare. Mai degrabă sau mai târziu nu vei mai avea răbdare pentru a le suporta. Nu te lăsa atras într-o astfel de relație.

A doua regulă. Relația trebuie să te facă fericit

Această afirmație de asemenea nu trebuie demonstrată. Odată ce relația a încetat să te facă fericit, ci dimpotrivă, să te facă amărât, desparte-te de partener.

Nu te acomoda cu certurile, lacrimile și vesela spartă. Lasă în urmă reproșurile, conversațiile fără sfârșit și nemulțumirile. Acest lucru nu este normal! Acesta este un drum spre iad. Odată ce dintr-o relație dispare fericirea, ea devine dureroaseă.

Dar cu toate acestea există persoane care ani întregi rămân într-o relație toxică și tot ce fac asta este să se gândească mereu la cât de nefericiți sunt. Nu trebuie să faci asta. Dacă se începe o ceartă – pleacă. Omul este obișnuit să te învinuiască și să reproșeze  – nu lăsa pe nimeni să te facă să te simți vinovat. Pleacă imediat! Relația trebuie să te facă fericit.

Eu consider că acest două reguli sunt esențiale. Ești de acord cu mine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here