O cățelușă de 4 ani de la centrul de adopții ASPA Pallady a fost adoptată de echipa Teatrului de Comedie. Actorul Mihai Bendeac a luat-o de la adăpost marți și i-a dat numele Thalia – în mitologia greacă era muza comediei. Adopția a fost aprobată atât de directorul general al Teatrului de Comedie – George Mihăiță, cât și de directorul general adjunct, Monica Similea.

Adopția cățelușei Thalia a fost posibilă datorită directorului adjunct al Teatrului de Comedie, Monica Similea, care cunoștea cățelușa de când era pe stradă.

Aceasta a vorbit cu Mihai Bendeac, iar apoi a discutat cu directorul general, George Mihăiță, iar Thalia a ajuns în echipa „Comediei”, după cum transmite Primăria Municipiului București.

„Sunt foarte fericit și absolut convins că și colegii mei de la teatru vor fi foarte fericiți și o să avem cu toții grijă de ea”, a spus Mihai Bendeac.

Thalia este microcipată, deparazitată, vaccinată și sterilizată.

„Dacă vreți să urmați exemplul celor de la Teatru de Comedie, contactați unul dintre centrele de adopții ale Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor: https://www.facebook.com/ASPAPallady, https://www.facebook.com/ASPABragadiru, https://www.facebook.com/ASPAMihailesti sau mergeți la următorul târg de adopții organizat de ASPA. Acesta va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, în intervalul orar 11:00 – 16:00, la magazinul MAXI PET din Militari. Un câine adoptat este un câine salvat!”, transmite Primăria Municipiului București.

Sursa colaj foto: Facebook / Primăria Municipiului București

Citește și: Hamsterul românesc sau dobrogean, animal rar găsit în Rezervația Biosferei Delta Dunării | VIDEO