Protest al taximetriştilor în fața Parlamentului. Sute de șoferi din București și din țară cer, printre altele, ca firmele care fac transport alternativ să fie fiscalizate.

Cristian Coman, Președintele Asociaţiei Şoferilor de Taxi București-Ilfov: „Cerem ca ARR să aducă acest serviciu de transport în cadrul Primăriei Municipiului București”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Lunar, se pierd 28 de milioane de euro prin această formă de transport. Statul român nu încasează absolut nimic din acești bani. Cerem să nu mai aibă înscrisuri și reclame luminoase pe mașini pentru că este o concurență neloială față de serviciul de taxi. Noi nu avem voie să avem reclame și alte înscrisuri. Cerem ca Autoritatea Rutieră Română să aducă acest serviciu de transport în cadrul Primăriei Municipiului București, unde este și serviciul de taxi”, a spus Cristian Coman.

Președintele Asociaţiei Şoferilor de Taxi București-Ilfov: Dacă nu se vor rezolva problemele pe cale amiabilă, „vor ieși mașinile din București în stradă și chiar să blocăm orașul”

Reprezentantul taximetriștilor din Capitală spune că protestele vor continua, cu susținerea colegilor din țară, dacă cerințele acestora nu-și vor găsi rezolvare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Mai avem în plan să mai facem proteste autorizate în fiecare lună până ni se rezolvă problema. Iar la momentul la care băieții vor vedea că nu se rezolvă pe calea asta amiabilă, vor ieși mașinile din București în stradă și chiar să blocăm orașul”, a mai spus Cristian Coman.

La protestul de astăzi din Piața Constituției participă și taximetriști din Constanța, Craiova, Brașov, Cluj și Timișoara.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Fost angajat al unui restaurant din Drumul Taberei, care furase aproape 20.000 de lei din seiful localului, prins pe aeroportul Otopeni | AUDIO