FCSB rămâne lider incontestabil în Liga 1, după victoria obținută aseară în fața celor de la CS Universitatea Craiova. Cu 3 la 0 s-au impus bucureștenii pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Au marcat Darius Olaru, David Miculescu și Florinel Coman. Ne gândim doar la titlu, a declarat după meci atacantul celor de la FCSB – Coman.

Florinel Coman: „Cu siguranță va veni titlul, pentru că la asta ne gândim”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ne-am gândit că suntem liderul Campionatului și este clar că venim să câștigăm. Nu ne-am pus niciodată în cap să venim să ne apărăm, să scoatem un egal sau ceva de genul. Am luat deciziile foarte bune, am câștigat dueluri, am fost mai puternici și am băgat mingea în poartă până la urmă. Intrăm în play-off, se înjumătățesc punctele și acolo va fi decisiv, dar trebuie să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum. Cu siguranță va veni titlul, pentru că la asta ne gândim”, a spus Florinel Coman.

FCSB are în acest moment 50 de puncte, cu 11 peste Rapid – echipa de pe locul secund.

CFR Cluj, aflată la 14 puncte de lider, poate reduce din diferență. Trebuie să câștige împotriva F.C. Voluntari în meciul programat azi, de la ora 20:00.

Adrian Mutu debutează în această seară pe banca lui CFR Cluj

Ardelenii, aflați la 14 puncte de liderul FCSB, pot reduce din diferență. Trebuie să câștige in Gruia împotriva celor de la Voluntari.

CFR Cluj a pierdut ultimul meci de campionat cu echipa de pe ultimul loc, FC Botoșani, eșec ce a dus la demiterea italianului Andrea Mandorlini.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Chiar dacă pe foaie suntem favoriți, și cum este normal, probabil în toate meciurile suntem favoriți, dar fiecare meci în parte este dificil. Mai ales că întâlnim o echipă a Voluntariului care se apără foarte bine. O echipă ca să spun <<ațoasă>> care nu lasă spații și aglomerează foarte mult axul central. Îmi dau seama, am mai jucat contra Voluntariului, îl știu bine și pe Ilie Poenaru, deci ne așteaptă un meci dificil. Dar cum spuneam, cel mai mult mă bazez pe băieții mei și sper să văd reacția din partea lor pentru că CFR-ul nu este obișnuit să piardă și trebuie să avem o reacție după înfrângerea de la Botoșani”, a spus Adrian Mutu.

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, i-a trasat noului antrenor misiunea de a califica echipa în grupele Europa League, în sezonul viitor.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, se va retrage din funcție la finalul sezonului | VIDEO