Dinamo cere Federației Române de Fotbal sancțiuni la adresa jucătorului Valentin Lazăr de la CS Păulești. Acesta ar fi aruncat cu o lenjerie intimă spre banca celor de la Dinamo, în timpul amicalului de sâmbătă.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Incidentul a avut loc sâmbătă – la meciul amical din Liga a II-a dintre Dinamo și CS Păulești. La un moment dat – în prima repriză – jucătorul Valentin Lazăr a scos din jambiere două perechi de lenjerie intimă (feminină) pe care le-a aruncat către banca celor de la Dinamo, vizat de gest fiind antrenorul echipei – Oviu Burcă, notează Digisport.

Administratorul special al grupării dinamoviste, Vlad Iacob cere sancționarea jucătorului de la CS Păulești și spune că va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în urma comportamentului neadecvat. Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile şi nocive pentru fotbalul românesc, susține Vlad Iacob.

Sursa foto: Facebook / Dinamo

Citește și: Gheorghe Tadici, antrenorul echipei de haldbal feminism HC Zalău, amendat pentru că a jignit handbalistele. Reacția Cristinei Neagu