Regina Elisabeta a Doua a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va lipsi vineri de la slujba de la Catedrala Saint Paul după ce a resimțit „un oarecare disconfort” joi în timpul celebrării Jubileului de Platină, a transmis Palatul Buckingham, citat de The Guardian și Associated Press.

„Luând în considerare activitatea necesară pentru participarea la slujba națională de la Catedrala Saint Paul de vineri, Majestatea Sa a decis, cu mare reticență, că nu va participa”, au transmis oficiali din cadrului Palatului Buckingham.

Regina a avut un program încărcat în prima zi a ceremoniei care marchează Jubileul de Platină. A călătorit de la Castelul Windsor la Palatul Buckingham și deși nu a fost prezentă la evenimentul Horse Guards Parade alături de Prințul Charles care a salutat mulțimea, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a marcat celebrul salut de la balconul Palatului când parada s-a încheiat.

A apărut pentru a doua oară la balcon, în aplauzele mulțimii, și a stat în picioare pe tot parcursul zborului Forțelor Armate Britanice – timp de 6 minute.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a confruntat în cursul zilei de joi cu probleme de mobilitate. Ceremonia de vineri era un eveniment la care toată lumea s-ar fi așteptat ca Regina să participe.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: 8 lucruri pe care nu le știai despre Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii