Regia Autonomă de Distribuție a Agentului Termic în Capitală va fi amendată de poliție, după ce două mașini au căzut într-o groapă săpată în șosea, iar un șofer a fost rănit.

S-a întâmplat duminică seară, în cartierul Drumul Taberei.

Polițiștii de la Brigada Rutieră spun că autorizația pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a unor țevi era expirată.

Anchetatorii încearcă acum să să afle dacă groapa respectivă a fost semnalizată corespunzător.

Două mașini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre bulevardul 1 Mai au căzut căzut duminică seară într-o groapă săpată în șosea, care nu era semnalizată.

Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica – societatea care a prelat activitatea RADET – a povestit pentru Mediafax că indicatoarele, 9 la număr, ar fi fost aruncate în groapă de două persoane aflate în stare de ebrietate, care au ieșit dinr-un bar situat în zona în care s-a produs incidentul.

Lucrările pentru înlocuirea țevilor de apă caldă ar fi fost începute de 12 zile, și nu a fost niciun incident acolo, a precizat reprezentantul Termoenergetica.

Martorii susțin că se putea întâmpla o tragedie, dacă mai dura câteva minute pentru a fi scos primul șofer. La scurt timp, în aceeași groapă a căzut o a doua mașină.

Polițiștii anchetează acum cauzele producerii acestui incident și dacă s-a respectat modul de semnizaliare a lucrării.