Naționala de fotbal a României va face diseară primul antrenament la Hamburg. Tricolorii au ajuns aseară în Germania pentru meciul cu naționala acestei țări din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Confruntarea va avea loc mâine seară, iar Mirel Rădoi i-ar putea alinia la start pe Niță, Rațiu, Chiricheș, Nedelceanu, Bancu, Nedelcu, Marin, Hagi, Stanciu, Mihăiță sau Keșeru, titrează GSP.ro.

Naționala Germaniei este una puternică, este favorita grupei iar șansele României de reușită par minime. De meciul cu Armenia de săptămâna viitoare se leagă speranțele de a merge mai desparte, spune Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF. ” Pierdem sau câștigăm, tot trebuie să învingem Armenia.

Dar de ce să nu visăm? Am văzut băieții la antrenament, avem o echipă mult mai completă față de modulul trecut de 3 jocuri. I-am văzut pe băieți foarte încrezători și foarte bine motivați” a spus acesta la Pro X, citat de Gazeta Sporturilor. Meciul România – Germania se joacă mâine seară de la ora 21 și 45 de minute