Alte 3 echipe de fotbal din România joacă joi seară pentru calificare în turul 3 preliminar al Conference League. Asta după ce miercuri seară CFR Cluj a reușit să se califice prin remiza cu Inter Club d’Escaldes, 1-1.

De la ora 20.00, Sepsi Sf Gheorghe joacă în deplasare la Olimpja Ljubljana. Apoi, de la 20:30, FCSB evoluează cu Saburtalo Tbilisi, iar Universitatea Craiova cu Vllaznia Shkoder.

FCSB a schimbat antrenorul înaintea returului cu Saburtalo, iar fanii se înghesuie să vadă partida de pe Arena Națională.

Aproape 15.000 de bilete la meci au fost vândute online până miercuri. A fost nevoie să se deschidă inclusiv inelul intermediar de la tribuna a II-a.

Organizatorii se așteaptă să aibă în tribune aproape 25.000 de spectatori, un nivel fantastic pentru luna iulie și ținând cont de forma slabă pe care o traversează roș-albaștrii, scrie gsp.ro.

FCSB l-a pierdut pe Tănase pentru meciul cu Saburtalo. Îl are însă pe banca tehnică pe Nicolae Dică. Acesta l-a înlocuit pe Anton Petrea, care a demisionat după 3 meciuri fără victorie de la startul sezonului.

În tur, Saburtalo a bătut FCSB cu 1-0.

Citește și: Elevii din 32 de județe pot participa la mai multe cursuri gratuite pentru a practica diferite sporturi