DISTRIBUIȚI

Visul dinamoviștilor de a prinde in extremis play-off-ul Ligii Întâi s-a spulberat duminică după înfrângerea 1-2 pe teren propriu cu FC Botoșani.

După două victorii consecutive, care le-au dat speranțe la acest început de an, “alb-roșii” au deschis scorul în Ștefan cel Mare la jumătatea primei reprize, prin Montini.

Golofca a egalat însă după doar 4 minute iar în repriza secundă Fabbrini a dat lovitura și FC Botoșani a ajuns la a 4-a victorie consecutivă. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a devansat-o pe FC Viitorul și a urcat pe loc de play-off cu două etape rămase până la finalul sezonului regulat.

Și Sepsi Sf Gheorghe a trecut peste formația lui Hagi după ce a câștigat cu 1-0 în deplasare la Gaz Metan Mediaș, gol marcat încă din minutul 9, din penalty, de Ibrahima Tandia.

Cinci echipe se bat pe trei locuri de play-off în aceste ultime două runde rămase: Sepsi și Astra au câte 36 de puncte, Botoșani 35 iar FC Viitorul și Poli Iași câte 34. În schimb, Dinamo va juca în play-out pentru a doua oară consecutiv.