Președintele PSD, Liviu Dragnea,  își pierde cumpătul în fața presei când este întrebat unde sunt autostrăzile și spitalele regionale promise în campania electorală.

„Hai cu mine în baie” i-a spus jurnalistului Pro TV Alex Dima, ieri, la Parlament, după ce, nu demult, îi făcuse aceeași invitație altui jurnalist.

Solicitarea jurnalistului a venit în condițiile în care în Legislativ se vota, în ședință comună a celor două Camere, Bugetul de stat și Bugetul asigurărilor sociale pentru 2019.

Jurnalistul a explicat că a trimis câteva solicitări în scris de interviu și a încercat să obțină răspunsuri privind atragerea de fonduri europene, respectiv în privința stadiului în care se află proiecte majore promise din 2016 încoace, cum ar fi sute de kilometri de autostrăzi și realizarea unor spitale regionale.

Liviu Dragnea, al treilea om în stat, în dialog cu un jurnalist, vineri la Parlament, pe hol și la intrarea în biroul președintelui Camerei Deputaților:


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Vii cu mine in baie?!l” Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!

Publicată de Alex Dima pe Vineri, 15 februarie 2019