Transferul portarului Horațiu Moldovan la Atletico Madrid a intrat în linie dreaptă. Jucătorul formației Rapid a plecat astăzi către capitala Spaniei, unde va efectua vizita medicală și va semna un contract valabil 4 ani.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Horațiu Moldovan, care a contribuit la calificarea naționalei la Euro, va semna cu una dintre cele mai importante echipe din Primera Division – Atletico Madrid, clasat pe locul cinci la acest moment.

Formația de pe Wanda Metropolitano a plătit clauza de 800.000 de euro pe care Moldovan o avea la Rapid, iar portarul a zburat către Madrid pentru vizita medicală și prezentarea oficială.

Horațiu Moldovan a făcut și câteva declarații înainte de plecare:

„Este un vis devenit realitate. Încă nu mă hazardez, mai am să trec viza medicală… cred că e un exemplu pentru toți copiii care joacă fotbal să aibă încredere necondiționată în ei, că la fotbal orice e posibil. Le mulțumesc tuturor care au pus umărul la ascensiunea mea”, a spus Horațiu Moldovan.

Sub comanda lui Diego Simeone, Horațiu Moldovan se va lupta pentru un loc de titular cu slovenul Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume.

Sursa foto: Facebook / Horațiu Moldovan

Citește și: Jocurile Olimpice de la Paris: aproape 9 miliarde de euro buget și peste 1 miliard de telespectatori, aşteptaţi să urmărească ceremonia de deschidere | AUDIO