Colaj foto cu fotbalistul și antrenorul Adrian Mutu

Nume mari la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Printre cei care și-au anunțat participarea la partida din 12 iunie de pe Cluj-Arena se numără Gheorghe Hagi sau Paolo Cannavaro.

Adrian Mutu, actualul antrenor al Rapidului, se retrage oficial din cariera de fotbalist. În cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca, din 12 iunie, Briliantul, așa cum era supranumit pe vremea când evolua pe teren, va juca, printre alții, cu Gheorghe Hagi, cu care împarte recordul de goluri înscrise, 35, pentru naționala României.

Foşti mari fotbalişti precum Claude Makelele, coleg cu Mutu la Chelsea Londra, Paolo Cannavaro sau Alessandro Del Piero, vor fi alături de Mutu la ceremonia de retragere.

Cosmin Contra, Adrian Iencsi şi Dorin Goian se află printre foştii fotbalişti români care se vor afla pe teren la partida demonstrativă în care fostul număr 10 al Naţionalei României va juca împreună cu foşti coechipieri şi prieteni din România şi din străinătate.

Adrian Mutu a debutat ca fotbalist în 1996 la FC Argeș. A jucat apoi la Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino sau Fiorentina. A jucat 71 de meciuri la echipa națională, iar din 2018 a debutat ca antrenor.

Sursa foto / colaj: Shutterstock / Twitter – Adrian Mutu

Citește și: Roma: Halep trece de Cornet și se califică în turul secund | VIDEO


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.