Vineri seara – 20 ianuarie 2022, circulația rutieră a fost oprită pe Drumul Național 7, în zona Călimănești, din cauza apei care s-a acumulat pe carosabil.

Traficul rutier a fost deviat pe centura ocolitoare a localității – pe DN7 CC – informează Centrul Infotrafic de la Inspectoratul General al Poliției Române.

Pompierii intervin cu motopompe portabile, iar nivelul apei de pe carosabil atinge 60 de centimetri, transmite Octavian Fulger – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea actionează pentru evacuarea apei provenită din precipitaţii, în localitatea Călimăneşti, pe DN7, în zona Parcului cu Cai. Nivelul apei este de aproximativ 50-60 de centimetri, circulaţia rutieră fiind îngreunată. La faţa locului, pompierii militari acţionează cu ajutorul mai multor motopompe transportabile cu ajutorul cărora evacuează apa în râul Olt”, a precizat reprezentantul ISU Vâlcea.

Sursa foto: ISU Vâlcea

Citește și: Virgil Popescu, într-o vizită neanunțată la CE Oltenia: „Vreau să văd cu ochii mei ce se întâmplă și ce trebuie făcut” | AUDIO