Dan Șucu a susținut joi, 14 martie 2024, o conferință de presă în care a vorbit despre acuzațiile aduse președintelui Rapid Daniel Niculae. Dan Șucu a spus că „Nu cunosc partea asta cu armele. Nu știu… nu mi-l imaginez pe domnul Nicilae cu o mitralieră în mână”.

Dan Șucu: „Am văzut doar partea care avea legătură cât de cât cu Daniel. Respectarea legii este sențială oriunde sunte, Aș face o diferență majoră între violență, bătaie, distrugere pe teren și niște torțe aprinse. Aș face, totuși, o diferență între cele două”.

Dan Șucu: „Eu din ce înțeleg… A fost acolo împreună cu avocatul, a avut declarațiile pe care le-a avut de făcut și mai departe cercetarea este în continuare. Din punctul nostru de vedere, avem obligația să respectăm toate legile României. Înțeleg că tot ce înseamnă partea asta cu torțe și materiale pirotehnice – cum spun dânșii – este în afara legii; ea trebuie să rămână în afara legii. Dacă se schimbă legea, atunci este altceva”.

Dan Șucu: „Nu cunosc partea asta cu armele. Nu știu… nu mi-l imaginez pe domnul Nicolae cu o mitralieră în mână”.

Jurnalist: V-ați gândit la sancțiuni în cazul în care va fi găsit vinovat?

Dan Șucu: „Găsit vinovat de ce anume? Că din punctul meu de vedere, arme și muniții nu mă aștept. Dacă aș fi în situația de a ști că în casa lui Daniel este un arsenal de arme și muniții, probabil că aș avea o problemă, dar nu cred că este cazul”.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Cazul președintelui Rapid, Daniel Niculae: Materiale pirotehnice și arme, găsite în urma perchezițiilor. Reacția lui Dan Șucu | VIDEO