Două variante sunt luate în calcul de CSA Steaua, anunță Gazeta Sporturilor. Cert este că „militarii” nu vor putea juca în Ghencea următoarele 4 meciuri de pe teren propriu. 

Conducerea ia în calcul să programeze următoarele 4 meciuri ce ar fi trebuit disputate pe teren propriu pe stadioanele din Giurgiu sau Buzău, spun surse citate de GSP.ro.

Astfel, dacă arena se prezintă în condiții optime și se vor obține toate aprobările, acolo se va disputa meciul contra Chindiei Târgoviște din play-off-ul Cupei României.

Cealaltă variantă este una la care a apelat în mai multe rânduri și rivala FCSB, la Buzău, notează Gazeta Sporturilor, care subliniază: publicul de acolo ar putea fi potrivnic, urmare a declarațiilor făcute în ultima vreme de Cristi Pustai, antrenorul formației locale care consideră că CSA Steaua nu ar trebui să aibă dreptul de a evolua în play-off-ul din Liga 2.

Comisia de disciplină a FRF a stabilit sancțiuni fără precedent după incidentele de pe Arena Națională de la meciul Dinamo-CSA Steaua.

Ultrașii „militari” s-au duelat cu torțe, de la distanță cu rivalii, apoi s-au bătut cu jandarmii.

Dinamo are de achitat o amendă de 15.000 lei și nu poate disputa meciurile de pe propriul stadion pentru două etape.

CSA Steaua are de achitat 84.000 de lei și trebuie să mute următoarele 4 meciuri.

Citește și: Accidentat, Vlad Chiricheş va rata meciurile naționalei cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina