Jucători ai ambelor echipe au fost testați pentru substanțe interzise. După victoria cu 2 la 1 de la Voluntari, FCSB a revenit pe podium și s-a apropiat de primele două clasate: Farul și CFR Cluj.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Voluntari a cerut control antidoping pentru jucătorii de la FCSB cu câteva zile înainte de întâlnirea directă dintre cele două echipe. Potrivit Gazetei Sporturilor, testarea a avut loc aseară după meci. Doi jucători de la FCSB – Deian Sorescu și Malcom Edjouma – și doi de la Voluntari – Vadim Rață și Meleke – au fost testați.

Pe de altă parte, Edjouma a fost eroul celor de la FCSB în duelul cu Voluntari. Jucătorul a marcat două goluri, grație cărora echipa sa a revenit pe locul trei și s-a apropiat la 5 puncte de liderul Farul și la trei de ocupanta locului doi CFR.

Edjouma a fost și protagonistul unei faze controversate. A intrat dur la Igor Armaș și a luat galben. După meci, Voluntari – prin vocea antrenorului Liviu Ciobotariu – a acuzat că intrarea a fost mult mai gravă.

„Eu, de pe bancă, am văzut o intrare de K1. Eu nu am văzut la fotbal așa intrare. Săracu Igor, când a intrat în vestiar, credeți-mă… plângea”, a spus Liviu Ciobotariu.

Pe de altă parte, Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, a afirmat că faultul nu era de cartonaș roșu.

„Eu cred că ceea ce a afirmat arbitrul a fost corect. Am vorbit și cu băieții din teren – chiar galbenul a fost meritat. Mai mult de galben nu merita”, a spus Leo Strizu.

Ambele echipe de la vârful clasamentului s-au încurcat în etapa 25: CFR a pierdut la Craiova, iar Farul a făcut egal la Pitești.

Sursa foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Citește și: Ștefan Radu, ovaționat pe Olimpico din Roma. Fotbalistul român a intrat în istoria clubului Lazio