Noua grilă de programe Europa FM aduce din 18 februarie și un nou format pentru Clubul de Seară, la Europa FM, alături de Toader Păun.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00 la ora 21:00, Toader Păun vă invită în Clubul de Seară, locul unde veți fi conectați în fiecare seară la noutățile din domeniul muzical și veți avea acces direct la cei mai buni artiști de ieri și de azi.

Ziua de luni aduce la Europa FM artiști ”născuți pentru muzică”, într-un dialog în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM. Ne vom întâlni cu nume consacrate sau artiști aflați la debut, câștigători ai showurilor de talente sau aspiranți la titlul de superstar național și internațional.

Clubul de Seară se deschide în noul format cu Sore.

După ce a lansat alături de Smiley piesa ”Jumătate”, Sore se concentrează din ce în ce mai mult pe creație și pe scrierea de versuri. Despre noul capitol din viața artistei discutăm în această seară, la Europa FM, de la ora 19:00.

Sore își aduce și chitara și va cânta live, unplugged, în studioul Europa FM, putând fi urmărită și video live pe pagina de Facebook Europa FM.

De la ora 21:00, Europa FM oferă în fiecare zi  muzică specială.

Luni: ALTceva

Timp de o oră asculți o emisiune ALTfel: hituri cu poveste. Melodii pe care le știi și povești pe care le afli luni seara la Europa FM.

Marți: 80 pe oră

Cea mai bună selecție de hituri ale anilor ’80! Toate stilurile și toate genurile într-o oră, doar la Europa FM.

Miercuri: 90 pe oră

Retrăiește farmecul decadei în care muzica era încă pe casete. Melodiile anilor ‘90 sunt parte din viața ta și din serile de miercuri, la Europa FM.

Joi: Pop-Rock

Dacă ești fan al muzicii pop-rock, atunci joi este seara ta. La Europa FM, timp de o oră ai cele mai bune hituri pop-rock.

Vineri și Sâmbătă: EuroPARTY

Cea mai bună muzică de petrecere de ieri și de azi, mixată de la ora 21 la 23.

Duminică: Vinyl

Muzica de film, muzică fără vârstă, muzică de care nu te saturi niciodată. Pe scurt, cea mai buna muzică din toate timpurile.

Finalul de săptămână adună prietenii la Europa FM

În fiecare vineri, de la ora 19:00, pe frecvențele Europa FM se vor întâlni, ca și până acum, prietenii în Clubul de Weekend, de la ora 19:00,

Clubul de Weekend cu Toader Păun, emisiunea în care se adună prietenii vineri seara pe frecvențele Europa FM, este programul radio preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani.

De la 19:00 la 21:00, vineri seara, peste 300.000 de români își dau întâlnire pe frecvențele Europa FM, transformând Clubul de Weekend în programul preferat la nivel național, din rândul stațiilor private de radio, de către românii cu vârsta de peste 30 de ani.

Vineri, de la ora 21:00 vom da startul cele mai mari petreceri, la EuroPARTY.