Joi seară, CFR Cluj întâlnește Lazio Roma în prima manşă a play-off-ului Conference League. Partida începe de la ora 22.00 și are loc în Italia.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, spune că ar fi un miracol dacă echipa sa ar obţine un rezultat pozitiv în una din cele două confruntări cu Lazio Roma:

„Am mai întâlnit-o pe Lazio în alte circumstanțe, eram în grupe nu eram într-un meci care pe care. Erau alți jucători, aveau și alt antrenor, jucau alt sistem. Atunci într-adevăr a fost un miracol că am reușit să câștigăm și cred că și de data asta dacă am scoate un rezultat pozitiv într-unul din cele două meciuri în opinia mea tot un miracol ar fi.”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dan Petrescu a adăugat că adversarul CFR este net superior, dar că elevii săi vor lupta:

„În fotbal, cel mai important meci este următorul și meciul ăsta e în Europa cu un adversar net superior din toate punctele de vedere. E o diferență mare între lotul lor și lotul nostru, dar în fotbal s-au mai văzut minuni și noi vom încerca să facem această minune. E clar că avantajul mare îl au cei de la Lazio mai ales că noi am pierdut și ultimele două meciuri în campionat.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Manșa retur va avea loc peste o săptămână în Gruia.

Citește și: Barcelona riscă retrogradarea. Marca: Conducerea clubului ar fi plătit aproape 2 milioane de euro unei firme deținute de un fost oficial al Comisiei Arbitrilor | AUDIO