Gruparea este în centrul unui scandal uriaș în Spania, după ce presa a scris că ar fi plătit aproape 2 milioane de euro către firma unui fost oficial al Comisiei Arbitrilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marele scandal în care este implicată F.C. Barcelona a fost dezvăluit de ziariștii spanioli. Potrivit Marca, conducerea clubului ar fi plătit 1,7 milioane de euro firmei fostului vicepreședinte al comisiei Arbitrilor.

Mai multe tranșe ar fi fost plătite între 2016 și 2018 către această firmă pentru servicii de consultanță. Parchetul din Barcelona anchetează cazul, iar Federația Spaniolă de fotbal așteaptă rezultatul pentru a decide măsurile în cazul clubului. Cea mai gravă este retrogradarea, scrie GSP.

După dezvăluiri că ar fi fost ajutată de arbitri AS a analizat perioada competițională de până la finalul lui 2018 luând în calcul și celelalte cluburi: Real Madrid, Athletic Bilbao, Valencia, Sevilla și Atletico Madrid.

Concluzia: împotriva Barcelonei au fost dictate cele mai puține penalty-uri și cele mai puține cartonașe roșii, titrează AS.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Control antidoping după meciul câștigat de FCSB la Voluntari | AUDIO