DISTRIBUIȚI

Un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis de pe scena mitingului organizat de partid la Craiova.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a spus că șeful statului va trebui să răspundă pentru ”abuzurile din ultimii ani și pentru casele furate”.

Liviu Dragnea a mulţumit zecilor de mii de participanţi la miting pentru primirea făcută.

El a spus că toţi cei cu care a dat mâna i-au spus: “Liviule nu te lăsa! Mi-a zis cineva chiar dacă te arestează să nu renunți că venim și te scoatem de acolo. Sper să nu ajungem acolo , dar asta e dorința de zi și noapte a lui Iohannis pentru că e îngrozit de noi. Să dea socoteală și el și ai lui, pentru toate abuzurile din ultimii ani, vieți frânte, pentru toată ura. Trebuie să răspundă pentru casele furate și el și ăia care-l acoperă!”

Liviu dragnea nu a ratat ocazia pentru a lansa un nou atac la adresa investitorilor străini.

“Prea mult timp ni s-a spus: învățați-vă cu salariile mici că altfel nu vin investitorii. Și au stat românii ani și ani cu salarii de mizerie, că în România numai așa puteau fi invitați străinii care dau salarii de sclavi. Noi am mărit salariile și am redus taxele. Prea mult timp ni s-a spus că agricultura noastră nu trebuie să fie performantă și am arătat în doi ani că poate fi pe primul loc la două culturi, porumb și floarea soarelui. Ca noi să putem să mâncăm hrana din pământul nostru! Prea mult timp ni s-a spus că resursele noastre de fapt nu trebuie să fie ale noastre. Că trebuie să fim bucuroși dacă cineva le ia și le duce afară din țară. Prea mult timp ni s-a spus că mai importante sunt interesele Europei decât intersele țării. ! Au fost minciuni oameni buni.(…..) Dacă stai cu spinarea dreaptă, mai pleznește câte un disc, mai faci câte o hernie, dar cel puțin stai drept! Ce au oamenii ăștia cu noi, ce are Iohannis cu mine, cu PSD, ce are sistemul lui cu noi? Oameni buni, am început să arătăm toate abuzurile care au fost comise în această țară și le este frică că se apropie socoteala!” – a spus Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Craiova.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Post Views: 263