După decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne, Simona Halep poate relua oricând competițiile. „Privesc înainte şi aştept cu nerăbdare să revin în circuit”, a scris marți seară Simona Halep pe Instagram, într-un mesaj în care a transmis mulțumiri pentru susținere. Instanța a decis ca suspendarea româncei să fie redusă de la 4 ani, cât a cerut Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului, la 9 luni.

Simona Halep: „Spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convingerea mea neclintită că sunt un sportiv curat”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a scris marți seară, într-o postare pe Instagram, că sprijinul manifestat de numeroşi români a ajutat-o să lupte pentru stabilirea adevărului în acest caz.

„În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii defăimătoare şi cu o opoziţie formidabilă, spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convingerea mea neclintită că sunt un sportiv curat. Această încercare a fost o dovadă a rezistenţei, iar triumful adevărului este o reabilitare dulce-amăruie, care, deşi târzie, este extrem de îmbucurătoare”, a mărturisit fostul lider mondial.

„Privesc înainte şi aştept cu nerăbdare să întorc această pagină şi să revin în circuit”, a mai scris Halep.

Amintim, Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentele nutriţionale din cauza cărora consideră că a fost testată pozitiv şi a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Halep cere despăgubiri de 10 milioane de dolari.

Citește între materialul aici: Simona Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat și cere despăgubiri de 10 milioane de dolari | AUDIO

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Reacții internaționale în lumea sportului după revenirea Simonei Halep. Directorul executiv al PTPA: „Suntem bucuroşi că Simona şi-a spălat numele. Dar m-aş abţine să o numesc o «victorie»” | AUDIO