Antrenorul echipei Real MadridCarlo Ancelotti – este acuzat că ar fi fraudat sistemul fiscal al statului spaniol, scrie Associated Press. Procurorii madrileni au cerut patru ani și nouă luni de închisoare pentru antrenorul Realului, notează publicația Marca. 

Procurorii au transmis miercuri – 6 martie 2024 – într-un comunicat că valoarea sumei la care se ridică presupusa evaziune fiscală este de aproape 1 milion de euro în perioada 2014 – 2015. Parchetul din Madrid a cerut 4 ani și 9 luni de închisoare pentru antrenorul lui Real Madrid pentru presupusa evaziune fiscală, scrie Mundo Deportivo.

Procurorii madrileni au cerut patru ani și nouă luni de închisoare pentru antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, pentru o presupusă fraudă cu fiscul spaniol care datează din sezonul 2014-2015, informează „Marca”, citată de cotidianul sportiv L’ÉQUIPE.

 

Marca: Procuratura din Madrid solicită patru ani și nouă luni de închisoare pentru Carlo Ancelotti pentru că a fraudat Agenția Fiscală cu suma de 1.062.079 de euro în anii fiscali 2014 și 2015

„Antrenorul echipei Real Madrid este acuzat de două infracțiuni împotriva Trezoreriei Publice, deoarece, în ciuda faptului că Carletto și-a reafirmat statutul de rezident în Spania în scopuri fiscale și a indicat că adresa sa era în capitală, el a ascuns veniturile corespunzătoare exploatării drepturilor sale de imagine pe care le-a transferat către alte entități”, scrie Marca

„Acuzația arată că Ancelotti, care a fost luat prin surprindere de știre în timp ce se pregătea pentru meciul din Liga Campionilor împotriva echipei RB Leipzig, a semnat la 4 iulie 2013 un contract de muncă ca antrenor al echipei Real Madrid pentru perioada cuprinsă între 5 iulie 2013 și 30 iunie 2016, <<specificându-se remunerația sa pentru acea perioadă, precum și unele venituri din cedarea drepturilor de imagine către club>>”, mai scrie Marca.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Pedeapsă redusă la 9 luni pentru Simona Halep. DOCUMENTUL TAS | AUDIO