Bogdan Medvedi și Nicole Cherry au lansat prima lor colaborare – piesa ”Atât de aproape” – iar aceasta a beneficiat de un remix exclusiv pentru Europa FM, a cărui premieră a avut loc în Clubul de Weekend, cu Toader Păun.

Bogdan Medvedi este un artist romantic, care vorbește despre iubire în melodiile sale. Atât de aproape este un manifest de dragoste, desenat pe note și versuri, despre sentimentele pe care doi tineri le trăiesc atunci când dau și primesc iubire unul de la celălalt, despre bunătate, loialitate și fluturi în stomac.

Piesa a fost compusă de Bogdan Medvedi, Alexandru Turcu și Cezar Gună, scrisă de Bogdan și Cezar, producția a fost realizată de Alexandru Turcu, iar mix-masterul de Sergiu Musteață.

„Atât de aproape este piesa în care mi-am pus sufletul pe note și am scris din inimă despre povestea de dragoste pe care cred că fiecare dintre noi își dorește să o trăiască în această viață. Sunt extrem de fericit să o am pe Nicole în dreapta mea pentru această piesa. Este unul dintre artiștii mei preferați și mă bucur că vocile noastre se completează exact cum îmi doream.

Sper ca toți cei care ascultă acest manifest de dragoste să simtă emoția pe care am desenat-o pe note și versuri și să îi facă să iubească mai mult decât iubesc deja. Iar dacă muzica noastră va ajunge la inimile oamenilor, vom ști cu siguranța că am câștigat tot. Mulțumesc din inimă!”, a spus Bogdan Medvedi.