Bere Gratis este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

Bere Gratis este una dintre cele mai cunoscute trupe din România, înființată în 1998.

„Odată cu trecerea timpului, publicul s-a obişnuit că Bere Gratis este sinonim nu numai cu vara, soarele, apa, berea, distracţia, dar şi cu iubirea, prietenia, melancolia, declaraţiile de dragoste şi în general muzica de calitate, făcută cu profesionalism, seriozitate şi respect pentru Măria Sa, Publicul”, scrie pe site-ul oficial al formației.

Sâmbătă, 10 august, la Europa FM Live pe Plajă 2019 vor mai urca pe scenă VunkVanotek și Carla’s Dreams.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans au circulat sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pe 10 august, autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans au mers GRATUIT pe ruta Eforie Sud – Europa FM Live pe Plajă, din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00, și vor merge retur, Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud, în intervalul orar 24:00 – 02.00.

Plecarea către festivalul Europa FM Live pe Plajă s-a făcut din stația de autobuze Eforie Sud. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit, în premieră, pe canalul de YouTube Europa FM, dar şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Moment special Europa FM Live pe Plaja – Un an de la violențele de la 10 august din Piața Victoriei Trupa Bere Gratis Oficial a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă

Moment special Europa FM Live pe Plaja – Un an de la violențele de la 10 august din Piața VictorieiTrupa Bere Gratis Oficial a urcat pe scena Europa FM Live pe PlajăConcertul integral poate fi urmărit pe www.livepeplaja.ro#9nepasa

Publicată de Radio Europa FM pe Sâmbătă, 10 august 2019