Un autocar ce transporta 47 de cetățeni greci a intrat, vineri în jurul prânzului, în limitatorul de viteză de la intrarea în Pasajul Unirii din București. În urma accidentului, o persoană a murit și peste 20 au fost duse la spital, a anunțat Raed Arafat. Brigada Rutieră anunță că traficul în zonă este blocat și a transmis o serie de recomandări pentru șoferii aflați în zona respectivă.

Forțele de intervenție lucrează în acest moment la degajarea traficului, însă va dura ceva vreme până când șoseaua va fi curățată.

6 echipaje SMURD, 6 echipaje SABIF, dar și Detașamentul Special de Slavatori iau parte la acțiunea de intervenție.

Circulația rutieră este blocată în acest moment pe sensul de mers cartier Tineretului – Universitate.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt de la Brigada Rutieră:

„Să evite deplasarea în această zonă pentru că măsurile de la fața locului sunt de durată. Se acționează în intersecția Cantemir cu Mărășești cu polițiști pentru fluidizarea traficului dar recomandăm să folosească rute alternative și să evite deplasarea în această zonă unde se desfășoară măsuri potrivite situației. Sunt și reprezentanții de la Pompieri, SMURD, pe lângă polițiștii de la Brigada Rutieră. Este blocat de mai bine de 35 de minute și mai durează, nu vă pot spune cu exactitate, dar este de durată pentru că încă sunt persoane care necesită îngrijiri medicale și pentru noi este prioritar ca aceștia să fie tratați și să li se acorde îngrijiri medicale, motiv pentru care ambulanța și celelalte sunt prioritizate.”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Colaj Facebook / Bucharest

Citește și: Pasajul Unirii nu a fost micșorat după reabilitare, spune coordonatorul lucrărilor. „Tirurile n-au intrat niciodată pe acolo, n-au cum” | AUDIO