Este vineri, mai sunt 12 zile până la Crăciun, mai aveți timp pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi. Dacă sunteți în Timișoara, artiștii prezenți la Târgul de Crăciun vă pot da o mână de ajutor. Acolo veți găsi daruri unice, frumoase, făcute cu drag în România.

Tot la târg, la lăsarea serii au loc concerte pe scenă amplasată lângă căsuțele meșterilor.

De la ora 17.00, urcă pe scenă trupa Vest, urmând că la ora 18.00, să cânte cei de la Pastiche. De la ora 19.00, pe scena Târgului de Crăciun de la Timișoara vor urca artiștii de la trupa Box Office, iar de la ora 20.00, va urca pe scena Andreea Bănică.

Zilele de sâmbătă și duminică vin și ele cu surprize pentru vizitatorii târgului. Sâmbătă, pe 14 decembrie, de la ora 17.00, vor urcă pe scenă și vor aduce colinde cei de la Cantodena. De la ora 17.30, pe scenă vor urcă membrii Asociației pentru Promovarea Tradițiilor, iar de la ora 18.30, cei de la „Timișoara cânta!”. La ora 19.30, va urca pe scenă Amalia Gaiță, iar de la ora 20.30, pe scena Târgului va cânta AMI.

Duminică, 15 decembrie, de la ora 18.00, va avea loc Festivalul Coral „Leru-i, Doamne, Ler”– parteneriat cu Mitropolia Banatului, iar de la ora 19.00, pe scenă Târgului de Crăciun de la Timișoara are loc evenimentul „Casă Familiei Reunite colindă frumos românește”: Mariana Anghel, Marcel Anghel, grupul”Folcloristii” și grupul cameral-instrumental „Cantores”, organizat de către Casă Familiei Reunite.

Foto: Florin Gherasim