Traficul feroviar pe intervalul Chitila – Buftea s-a reluat în condiții normale începând cu ora 16:40, după ce în intervalul orar 13:30 – 16:40 trenurie au circulat pe un singur fir între stațiile Chitila și Buftea din cauza unor defecțiuni la sistemul de semnalizare.

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chitila – Buftea a fost reluat în condiții normale, începând cu ora 16:40.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 13:30 – 16:40, trenurile au circulat doar pe un singur fir, între stațiile Chitila și Buftea, din cauza unui deranjament la sistemul de semnalizare, deranjament înregistrat după ce un utilaj al Primăriei, care acționa în zonă pentru curățenie, a rupt un cablu de semnalizare.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar înlocuirii cablului rupt și restabilirea funcționării în condiții normale a sistemului de semnalizare, trenurile au circulat între cele două stații, doar pe firul I, din ambele sensuri, măsură necesară pentru a menține continuitate în trafic, însă cu staționare temporară pentru trecerea garniturilor și dintr-un sens și din celălalt.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a depus toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației trenurilor în condiții normale de trafic”, transmite CFR SA.

Știre inițială: Trafic feroviar pe un singur fir pe relația Chitila-Buftea din cauza unor defecțiuni la sistemul de semnalizare. Staționări de până la 20 de minute pe tren pe firul I

Traficul feroviar pe intervalul Chitila – Buftea se desfășoară la această oră doar pe un singur fir, din cauza unui deranjament înregistrat la sistemul de semnalizare. Trenurile care circulă la această oră între stațiile Chitila și Buftea, pe firul I, înregistrează staționări de 15-20 de minute/tren, pentru trecerea garniturilor și din sensul opus, transmite CFR SA.

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chitila – Buftea se desfășoară la această oră în condiții speciale, doar pe un singur fir, din cauza unui deranjament înregistrat la sistemul de semnalizare.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București este pe teren pentru remedierea deranjamentului, interval orar în care circulaţia trenurilor se desfășoară doar pe un singur fir, sub atenta supraveghere și dirijare a traficului de către personalul feroviar.

Menționăm faptul că, trenurile care circulă la această oră între stațiile Chitila și Buftea, pe firul I, înregistrează staționări de 15-20 de minute/tren, pentru trecerea garniturilor și din sensul opus.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului respectiv și reluarea circulației trenurilor în condiții normale de trafic”, transmite CFR SA.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Bugetul PMB pentru 2024 nu a fost aprobat. Liberalii au votat împotriva proiectului bugetar prezentat de Nicușor Dan, iar consilierii PSD nu au fost prezenți | AUDIO