Toate zborurile Turkish Airlines cu plecare miercuri seara, 1 noiembrie 2023, între orele 19:00 – 22:00 de le Aeroporturile Istanbul și Sabiha Gokcen au fost anulate.

Sistemul informatic a căzut complet, iar compania nu are acces la listele de pasageri.

Un zbor Turkish Airlines care trebuie să sosească la București la 20:20 a fost anulat. La fel s-a întâmplat și cu o cursă care trebuia să plece de le Otopeni spre Istanbul la ora 21:20.

Mesajul transmis de Aeroportul Istanbul

„Sperăm sincer că problema tehnică a proceselor de emitere a biletelor și de rezervare din cadrul Turkish Airlines va fi rezolvată cât mai curând posibil. Dorim să vă anunțăm că am activat serviciile noastre gratuite de Wi-Fi pentru a asigura o comunicare neîntreruptă pentru toți pasagerii noștri în terminalul nostru”, au transmis reprezentanții Aeroportului Istanbul pe Twitter.

Zborul de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța a fost anulat

De asemenea, zborul de la ora 21:15 de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța a fost anulat. Cei 55 de pasageri care ar fi trebuit să decoleze au fost anunțați de companie și vor fi reprogramați.

Cei 155 de pasageri care erau la Istanbul și ar fi trebuit să ajungă la Constanța la ora 21:05 vor fi reprogramați sau rerutați.

Citește și: SONDAJ IRSOP: Peste 30% dintre români, îngrijorați de conflictele din Ucraina și Orientul Mijlociu | AUDIO