Meciul Simonei Halep de la Paris, în cadrul turneului Trophee Clarins (WTA 125), amânat ieri din cauza ploii, se va disputa miercuri, 15 mai, la ora 15:00. Românca, acum pe locul 1149 WTA, va juca împotriva americancei McCartney Kessler, locul 123 WTA. Halep a aflat și că nu va participa la turneul de la Roland Garros.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Simona Halep trebuia să-și facă marți, 14 mai, debutul la turneul Trophee Clarins, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, însă programul a fost schimbat din cauza vremii.

Tot marţi trebuia să joace şi Gabriela Ruse, contra chinezoaicei Zhu Lin.

Între timp, Halep a mai primit o veste proastă. Tenismena nu a primit wild-card pentru a participa la turneul de Grand Slamde la Roland Garros, programat în perioada 26 mai – 9 iunie 2024.

Federația Franceză de Tenis a ales șase sportive din Franța, una din Australia și una din SUA.

Roland Garros era primul turneu de Grand Slam la care Halep ar fi putut participa după revenirea în circuitul WTA. Aceasta a ajuns de trei ori în finala turneului, câștigând în 2018.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ultimele pregătiri pentru Festivalul Internațional de Film de la Cannes: Lunetiști, dispozitive anti-dronă dar și sisteme bazate pe inteligența artificială ca măsuri de securitate | AUDIO