Încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului – A0 – vor fi deschiși, luni, 15 aprilie, circulației. Traficul va fi permis de la ora 14:00, anunță Compania de Autostrăzi. Este vorba despre tronsonul între Drumurile Naționale 4 și 5.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Lotul Jilava-Popești Leordeni – cu o lungime de 13 km de pe Autostrada A0 – București Sud se deschide luni, la ora 14:00, anunță șeful Companiei care gestionează drumurile.

Acest segment de autostradă – dintre Jilava, Vidra și Popești-Leordeni va continua lotul dintre Bragadiru și Jilava, care are o lungime de 9 km și care a fost deschis în noiembrie anul trecut.

„De luni se va circula practic pe aproximativ jumătate (23 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al Autostrăzii ZERO, adică între DN 6 și DN 4” a scris pe Facebook șeful Companiei de autostrăzi, Cristian Pistol.

Acesta a explicat că încheierea acestor lucrări face posibilă circulaţia şi pe cei 6 km din cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru), finalizaţi la sfârşitul anului trecut.

Pentru următorii 10 kilometri ai lotului 1, de la Popești-Leordeni până la Autostrada Soarelui, conexiunea cu A2, se estimează că lucrările ar putea fi gata la sfârșit de iunie, începutul lunii iulie.

Sursa foto: Facebook / Cristian Pistol

Citește și: Audierile în cazul deceselor suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București, reluate luni de anchetatori | AUDIO