CFR a transmis, miercuri, că un autoturism s-a prăbușit peste calea ferată în apropiere de gara din Predeal, iar trenul R 3002 așteaptă deblocarea culoarului.

Update: Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră doar pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier, produs pe podul rutier care traversează liniile de cale ferată,  de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate. 

 La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier produs pe podul rutier peste liniile de cale ferată, de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate.

La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU.

Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri – IR 11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 – sunt redirecționate să circule pe firul II.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective.

Citește și: Spațiul aerian al Republicii Moldova este sigur, transmite Chișinăul după decizia Wizz Air de a opri cursele în țara vecină | AUDIO