Ultima verificare înainte de EURO 2024. Au fost stabilite meciurile amicale pe care naționala de fotbal a României le va disputa înainte de turneul final din Germania, care va avea loc la vară. În total, 4 meciuri vor mai juca tricolorii anul acesta înainte de Campionatul European.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primul meci al naționalei din 2024 va fi pe 22 martie în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională din București. Patru zile mai târziu, pe 26 martie, va întâlni naționala Columbiei pe Estadio Metropolitano din Madrid.

În luna iunie tricolorii vor mai disputa încă două meciuri „test” chiar înainte de EURO 2024.

Pe 4 iunie, România va înfrunta Bulgaria, iar pe 8 iunie va juca împotriva reprezentativei din Liechtenstein. Ambele meciuri se vor juca stadionul Steaua din București, potrivit Federației Române de Fotbal.

Selecționerul Edi Iordănescu declara la finalul anului trecut că partidele amicale din 2024 sunt esențiale pentru consolidarea strategiei de la EURO 2024.

„Suntem constrânși de timp. Putem pregăti anumite lucruri și corecta alte lucruri din trecut care nu au funcționat foarte bine. Jucătorii au datoria ca la cluburi să dea totul și să joace”, a spus Edi Iordănescu.

România revine la EURO 2024 după o pauză de 8 ani.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Franz Beckenbauer a murit la vârsta de 78 de ani