Fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal – Mesut Ozil

Retragere importantă în fotbal: fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal – Mesut Ozil – a anunțat printr-o scrisoare publicată online că renunță la fotbal. Campion mondial cu Germania, Ozil spune că decizia sa a fost grăbită și de unele accidentări pe care le-a suferit în ultima perioadă.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ultima dată mijlocașul de 34 de ani a evoluat într-un meci oficial pentru formația turcă Bașakșehir. Se întâmpla la începutul lunii februarie.

Încă de atunci s-a vehiculat că o retragere a starului german e tot mai aproape.

Acum, Mesut Ozil a anunțat oficial că pune ghetele în cui. Fotbalistul a explicat printr-un mesaj publicat în mediul online că a fost măcinat de accidentări în ultima perioadă, situație care a contribuit la decizia de a renunțat la fotbalul profesionist.

Mesut Ozil este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai ultimilor 15 ani. A evoluat pe rând la Schalke 04, Werder Bremen, apoi a ajuns la Real Madrid, club cu care a obținut performanțe notabile, printre care titlul în Primera Division. A câștigat și patru Cupe ale Angliei în tricoul lui Arsenal.

Cel mai important trofeu al carierei sale este, cu siguranță, Cupa Mondial – câștigată în 2014 cu Germania în fața Argentinei lui Lionel Messi.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Sindicaliștii din sport îi cer demisia ministrului Eduard Novak. Miting în fața Ministerului, joi | AUDIO