Tribunalul București a emis joi un mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile, pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Deciza nu este definitivă.

Mario Iorgulescu este acuzat de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Fiul lui Gino Iorgulescu este acum într-o clinică în Italia.

Procurorii au cerut arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, după accidentul mortal pe care acesta l-a facut. Toamna trecută, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a condus beat si drogat, a intrat pe contrasens cu viteza si a omorit un sofer care circula regulamentar.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu conducea în momentul accidentului cu 145 km/oră în București și a trecut pe roșu într-o intersecție.

A accelerat până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de o altă mașină care circula cu viteză redusă pe prima bandă, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal autoturismul condus de victimă, aceasta decedând pe loc.

In momentul coliziunii, pedala de accelerație a masinii conduse de Mario Iorgulescu era apăsată la maximum.

Rănit și el în accident, din 23 septembrie Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia. A fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din peninsulă. Iar, pe 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află și acum.