Din cauza ninsorii și a viscolului, CNAIR anunță că a fost luată decizia de a închide mai multe drumuri din partea de sud-este a României.

CNAIR și Poliția Rutieră au decis instituirea restricției de tonaj (7,5 t) pe DN 2 (km 115+100 – km 140+900), între Mărăcineni și Oreavu.

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehic DN 23B (km 2+000 – km 15+000) între Măicănești și Ciorăști.

Din cauza ninsorii și a viscolului, CNAIR și Poliția Rutieră au decis instituirea restricției de tonaj (3,5 t) pe DN 2C (km 0+000 – km 48+000) între Costești (județul Buzău) și limita județului Ialomița.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a mai transmis CNAIR.

Foto: IGSU

Citește și: România a decis să suplimenteze sprijinul pentru Turcia. Vor fi scoase de la rezervele de stat anumite bunuri de necesitate